Hello Kitty reddingvest voor kleine en grote zeilmeisjes

Hello Kitty reddingvest voor kleine en grote zeilmeisjesNautische blingbling bestaat wel degelijk. Op de HISWA introduceert Nautickids een 150N automatische reddingvest voor kinderen met Hello Kitty afbeelding. Deze reddingvesten van het italiaanse watersportmerk Veleria San Giorgios in roze en wit doen ieder meisjes- én moederhart smelten.

Veiligheid aan boord staat vanzelfsprekend voorop. De reddingvesten voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen en werken met een Halkey-Roberts gaspatroon.

Het reddingvest is verkrijgbaar in twee maten. Voor kinderen van 15 tot 40 kg is er een roze of wit reddingvest met Hello Kitty print. Voor kinderen vanaf 40 kg is er een roze of wit reddingvest voorzien van een Hello Kitty afbeelding in glimmende steentjes. De zijranden van dit reddingvest zijn afgewerkt met zilverkleurige pailletten.

Het reddingvest is verkrijgbaar bij Nautickids op de HISWA of via www.nautickids.nl en kost € 129,95. Je vindt de stand van Nautickids met nog veel meer leuke watersportkleding voor kinderen op de watersportwinkelgalerij in de Europahal, stand B20.

Auteur

  • admin

Comments