Nieuwe importeur Elan Zeiljachten in Nederland

Nieuwe importeur Elan Zeiljachten in NederlandPer heden heeft WNE Yachting BV, geleid door Ed van der Steene, het ELAN zeiljachten importeurschap verkregen.
WNE Yachting BV is in 2008 als agent voor Elan in het Zuiden van Nederland begonnen. WNE wil vanuit de huidige vestiging te Willemstad het Elan merk verder ontwikkelen in Nederland. Met een nieuw te openen verkoopkantoor in Noord-Holland en de oprichting van de Elan Eigenaars Club verwacht WNE Yachting BV het merk nog sterker te kunnen representeren.

Elan Marine timmert momenteel sterk aan de weg met de tot “Europees Yacht of the Year 2011” verkozen Elan 350, de tot “Hiswa zeilboot van het jaar” genomineerde Elan 310 en de tijdens Boot Dusseldorf, met succes, geïntroduceerde Elan 210. Daarnaast wordt momenteel ook de “Impression” Cruiser lijn van Elan vernieuwd.

WNE Yachting BV
Lantaarndijk 8a
4797 SP Willemstad
0168-820 203
www.wne-yachting.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments