Nexus adBox brengt meer informatie op de instrumenten

Nexus adBoxDe Nexus adBox maakt het nu mogelijk om meer informatie op de instrumenten aan boord te kunnen zien. Deze converter zet namelijk analoge signalen om naar digitale. Daardoor zijn gegevens als van de zwenkkielhoek, voorstag- en bakstagbelasting en stand van de giek te integreren in het Nexus Netwerk. De adBox werkt als interface voor zes analoge signalen, één NMEA input en drie Nexus Netwerk aansluitingen.

Alle analoge signalen zijn in te stellen via de Nexus Race software, die standaard geleverd wordt met alle Nexus Servers. Door middel van de Race Software kan er gekozen worden welke eenheid er op het display komt en welke tekst hierbij moet staan.

Het integreren van meerdere transducers wordt door de adBOX zeer eenvoudig. Hierdoor biedt Nexus nog meer flexibiliteit aan de gebruiker om aan boord een systeem te creëren dat exact de informatie aangeeft die vereist is.

In Nederland is de Nexus AdBox verkrijgbaar via de erkende Nexus dealers. De adviesprijs bedraagt 965,- euro.

Over On Deck
Deze Nederlandse watersportgroothandel in Weteringbrug levert sterk touwwerk, doordacht jachtbeslag van Harken en technische zeilkleding van Imhoff. Daarnaast distribueert On Deck grote en innovatieve topmerken als: Blue Performance, Le Chameau laarzen, Tylaska, Baltic zwemvesten en McLube droge smeermiddelen. De medewerkers zijn allemaal gepassioneerde zeilers en houden met hun praktijkervaring het assortiment actueel. Trends en noviteiten in de zeilsport zijn zo niet te missen.

www.on-deck.nl

Auteur

  • admin

Comments