Nieuwe eigenaar gezocht voor 200 gebruikte boten tijdens HISWA Gebruikte Boten Beurs

HISWA Gebruikte Boten BeursDeze week zetten zo’n 200 boten koers naar de Bataviahaven te Lelystad. Het weekend van 15 t/m 17 april staat de haven volledig in het teken van gebruikte boten. Tijdens de 2e editie van de HISWA Gebruikte Boten Beurs wachten ruim 200 motorboten, zeilboten en sloepen op een nieuwe eigenaar.

De boten zijn het hele weekend van 10.00 tot 18.00 uur te bezichtigen. Het aanbod is van tevoren al te bekijken via www.botenbeurs.nl.

Gratis proefvaarten maken
Wie op zoek is naar een nieuw zeiljacht, motorboot of sloep bespaart een hoop tijd en geld doordat ruim 200 boten op één locatie te zien zijn. In plaats van reizen door het hele land, liggen de boten overzichtelijk bij elkaar. Uniek aan dit concept is de mogelijkheid om gelijk al een proefvaart te maken. Tegen scherpe beurstarieven is inspectie van een schip mogelijk. Kortom, alles in huis voor een succesvolle zoektocht naar een gebruikte boot.

In alle soorten en maten
Liefhebbers van zeilboten vinden op de beurs bekende merken als X-yachts, Dehler, Beneteau en Bavaria. Wie op zoek is naar een motorboot of sloep vindt er bijvoorbeeld Antaris, North-Line, Valkvlet en Makma. Ook exclusieve boten zoals een 20 meter lange Sunseeker zijn er te bewonderen. Schepen op de HISWA Gebruikte Boten Beurs zijn er in alle soorten en maten voor ieder budget (van € 10.000 tot € 1.000.000, -).

Samenwerking in de branche
De beurs is in 2010 opgezet met de gedachte dat de markt voor gebruikte boten wel wat impulsen kan gebruiken. Het vierde kwartaal van 2010 heeft een duidelijk herstel op de markt voor gebruikte jachten laten zien, blijkt uit de verzamelde verkoopcijfers van de jacht- en scheepsmakelaars aangesloten bij HISWA Vereniging. Om deze gunstige trend door te zetten wordt voor de 2e keer de HISWA Gebruikte Boten Beurs georganiseerd. De beurs wordt georganiseerd door drie grote spelers in watersportland: HISWA Multimedia, Amsterdam RAI en Botentekoop.nl. Ervaring in het organiseren van beurzen en in het aanbod van gebruikte boten is op deze manier gegarandeerd.

Informatie voor bezoekers
Bezoekers zijn meer dan welkom op vrijdag, zaterdag of zondag (15 t/m 17 april) om de beurs te bezoeken. Toegang is gratis op vertoon van een uitnodiging. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen betaalt 2, - euro en krijgt daar een kopje koffie of thee voor.

Meer informatie is te vinden op www.botenbeurs.nl.

Labels

Auteur

  • admin

Comments