The Brow: de nieuwe trend in zonbescherming

The Brow: de nieuwe trend in zonbeschermingVan sommige dingen vraag je je wel eens af waarom niemand hier ooit eerder aan heeft gedacht. Dit zijn de producten in de markt die geniaal zijn door de eenvoud ervan. Dit is precies wat mensen zich bedenken wanneer de eerste keer in aanraking komen met ‘The Brow’, de nieuwe trend in zonbescherming.

‘The Brow’ wordt gedragen als een zonnebril maar dan zonder de glazen. Echter is het vergelijk met een zonnebril niet eerlijk. ‘The Brow’ is zo gemaakt dat de ogen afgeschermd worden van direct zonlicht. Hierdoor zal men, wanneer ‘The Brow’ gedragen wordt, nooit kleur verschillen ervaren en geen moeite hebben bij het inschatten van afstanden.

Dit is wat er kan gebeuren wanneer men gekleurde of gepolariseerde glazen draagt. Door het Italiaanse ontwerp van ‘The Brow’ blijven uw ogen comfortabel in de schaduw en blijft het gezichtsveld ongewijzigd.
Het elegante Italiaanse ontwerp draagt de eenvoud van het product stijlvol uit en garandeert een ongeëvenaard draagcomfort. Wanneer je al ‘Brow’ dragend in gesprek bent met iemand kun je mensen tevens normaal in de ogen aankijken. Hierdoor komt wederom de vraag in je naar boven: “Waarom heeft hier niemand eerder aan gedacht?”

www.the-brow.com

Auteur

  • admin

Comments