Nieuwe bemanning aan boord bij On Deck

Ben van DullemenMijn naam is Ben van Dullemen en sinds half februari nieuw bij On Deck. Rol? Bedrijfsleider. Nieuw in de watersportwereld? Nee, u kon mij de laatste 8 jaar bij Vrolijk Watersport vinden. Zeiler? Jazeker, het hele jaar door, IJspegel, NSR of de 24-uurs. Maar, lekker rustig aan, op mijn eigen bootje op de Kaag is ook heerlijk!

Ik ben blij dat ik bij een mooi bedrijf als On Deck aan de slag mag gaan. De combinatie van een ijzersterk team met véél kennis en topmerken als producten maakt On Deck een top bedrijf om voor te werken.

Fleur van MillegenMaar dat is niet alles! Per 1 mei wordt ons team uitgebreid met een bekendheid uit de watersportwereld: Fleur van Millegen topverkoper bij Herni Zeilkleding in Rotterdam, maar ook enthousiast zeiler in menig wedstrijdboot. Zij wordt onze vertegenwoordigster in het zuiden en wij zijn zeer verheugd dat ze ons gaat versterken met al haar zeil- en winkelkennis. Uiteraard is het ook heel prettig om een dame in ons verkoopteam te hebben!

www.on-deck.nl

Auteur

  • admin

Comments