Nieuwe digitale Harken One Design catalogus

Harken One Design catalogusSpeciaal voor alle eenheidsklassen heeft Harken onlangs een digitale catalogus uitgebracht. Hierin staan alle artikelen van Harken die gebruikt worden op de verschillende typen eenheidsklassen.

In de “Harken One Design Catalog” is tevens extra informatie terug te vinden over grootschoot-. overloop-, rolfok-, neerhouder- en genua-systemen van diverse eenheidsklassen. Dit maakt deze gids ideaal voor het kiezen van het beslag voor uw schip.

Daarnaast zijn er in de gids talloze interviews met topzeilers te vinden met daarin heel veel tips en tricks. Tevens zijn er specifieke deck lay-outs, met daarin de speciale systemen die in de loop der jaren ontwikkeld zijn, opgenomen.

Harken One Design Catalog

Auteur

  • admin

Comments