Sloephappen.nl: online cateringservice voor watersporters

Sloephappen.nl: online cateringservice voor watersportersSloephappen.nl, is een online cateringservice voor watersporters. Sloephappen.nl verzorgt culinaire hapjes en drankjes voor de watersporter. Of je nu een sloep huurt, op je eigen schip met familie of vrienden gaat varen, dan wel dat je zakelijke vaartocht culinair verzorgd wilt hebben, Sloephappen.nl regelt het allemaal.

Het werkt heel simpel. Op de website staat het assortiment helder en overzichtelijk gepresenteerd, aan elke gelegenheid is gedacht. Maak een keuze en plaats de bestelling. Sloephappen.nl levert de verse bestelling op het afgesproken tijdstip af bij het aangegeven vertrekpunt. Zo wordt lekker varen
pas echt ontspannen.

Sloephappen.nl is een initiatief van watersportbedrijf BOEI26 uit Maarssen. Door de groeiende vraag naar volledig verzorgde catering bij het huren van een sloep is het idee ontstaan van een online boekingssysteem. De catering wordt verzorgd door De Parel van Zuilen, die bekend staat om haar hoogstaande culinaire kwaliteit en om de Springertuin, met eigen moestuin. In de nabije toekomst zullen meerdere afhaalpunten mogelijk zijn. Denk aan afhaalpunten aan de Vinkeveense Plassen, Loosdrecht, maar ook bijvoorbeeld in Friesland en aan de Kagerplassen. Met een paar klikken is een lekker goed gevulde BOX zo besteld.

www.sloephappen.nl

Auteur

  • admin

Comments