25 jarige Winner Yachts nu ook in België vertegenwoordigd

Winner 10.20Speciaal voor de vijf en twintigste verjaardag brengt Winner de bekende speciale verjaardagsedities van de Winner 10.20 en de Winner 12.20 uit.
Heel elegante schepen met een fractioneel tuigage, een heel open en licht interieur en innovatieve details Ideaal om er van te genieten. Onder zeil op zee of in de haven. Op de prestatievolle Winner leeft de zeegaande toerzeiler of de ambitieuze racer zich volop uit.

Winners zijn hedendaags vormgegeven met respect voor de zee. Het lichte interieur is gebaseerd op beproefde verhoudingen en functies, maar straalt een stijlvolle, moderne design uit.

De Winner 10.20 interieur werd dit jaar heringericht en biedt meer privacy voor de bemanning. De keuze van een open of afgesloten achterhut blijft mogelijk.
Het schip werd in het verleden door zowat alle gerenommeerde watersportbladen in de hogere dimensie beschreven qua afwerking en vaarcomfort.

Nieuw: Winner vertegenwoordiging in België en Zeeland in een eigen kantoor

Aan het roer staat Erwin Casteels, een fervent Winner zeezeiler met een oceaan aan zeilervaring. Winner Yachts Zuid Nederland en België opereert vanuit Zeeland en garandeert een volwaardige service voor en na verkoop.

Iedere potentiële klant kan rekenen op een persoonlijke begeleiding en de zekerheid dat die doorloopt tot wanneer hij of zij het jacht in de vingers heeft.
Zorgeloosheid als pluspunt bovenop de klantgerichte aanpak bij de bouw van iedere Winner.

HISWA te Water
Stap aan boord van een Winner op de HISWA te Water in IJmuiden van 6 tot en met 11 september, stand G4.
We ontvangen u graag heel persoonlijk op de Winner die u interesseert. Leg alvast uw bezoek vast en meld u aan met een e-mail.

Proefvaren

Maak kennis met de Winner op de Winner proefzeildag in Zeeland op zondag 25 september e.k..
Vaar mee met het model van uw keuze.
Het aantal plaatsen voor deze proefvaartdag is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. e-mail.

Winner Yachts Zuid Nederland en België
Erwin Casteels
John van den Eyndelaan 18
2520 Ranst
tel. +32 (0)498 512 058
www.winneryacht.be
E-mail: info@winneryacht.be

Auteur

  • admin

Comments