Solaris zeiljachten in de Benelux vertegenwoordigd door Messink Yachting

Solaris 44De werf van Solaris is 35 jaar geleden begonnen in het Italiaanse Aquilleia, aan de oevers van de Laguna Veneto, net boven Venetie. Met een totale oppervlakte van 26.000 m2 kan er gewerkt worden aan boten tot 100 ft.

De werf staat in voor een zeer hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een prachtig design en performance. Binnen in een Solaris voel je je meteen thuis. Hoogwaardige natuurlijke producten samengebracht met sfeer en comfort.

In Nederland is Solaris nog niet zo bekend. De boten worden getekend, gebouwd en verkocht met zeer veel passie. De kracht is dan ook dat er geen grote investeerder achter dit merk staat, maar professionals met een liefde voor water en boten. Sinds enkele jaren is het management, afkomstig van Cantiere del Pardo (de werf van Grand Soleil), hard aan de weg aan het timmeren om Solaris meer bekendheid te geven in Noord Europa.

Ook breiden zij de range uit en is onlangs de Solaris 37 geïntroduceerd. Dit brengt het merk dichter bij de noord Europese markt. Per 1 januari is Messink Yachting aangesteld als importeur voor de Benelux.

De Solaris wordt gemaakt voor de echte zeilers die van Performance, kwaliteit en exclusiviteit houden.
www.solarisyachts.com

Labels

Auteur

  • admin

Comments