Nieuwe website Visser Yachtdesign

Visser YachtdesignDe compleet nieuwe website van Visser Yachtdesign is gelanceerd! Helemaal up-to-date kunnen wij ons werk aan u presenteren en zijn wij klaar voor de toekomst. De afgelopen maanden is samen met ontwerp bureau Gebr van den Beukel gewerkt aan onze nieuwe website en het resultaat mag er wat ons betreft zeker zijn!

Kijkt u rond in onze portfolio voor een selectie van de ruim 800 projecten welke de afgelopen 19 jaar de revue zijn gepasseerd, lees de laatste nieuws berichten over onze ontwerpen en deel deze met uw vrienden en familie via twitter en facebook door de knoppen “like” en “Tweeten” te gebruiken.

Dorine van den Beukel: “De site moest in eerste instantie een helder overzicht bieden van de projecten. Dus projecten in het ontwerp stadium, in aanbouw en, natuurlijk, varend. Tegelijkertijd wilden we graag dat de vormgeving van de site recht deed aan de mooie, heldere ontwerpen van Visser Yacht Design. Jan en Hero kunnen de website zelf beheren; zo kan het laatste nieuws up-to-date blijven en zullen er steeds de allernieuwste projecten te zien zijn.”

De markt komt in beweging, zo werken wij op dit moment aan een aantal bijzondere projecten voor verschillende klanten; onder andere aan de ontwikkeling van een 24 meter lange Schoener, een aluminium zeiljacht van 15 meter, een bijna 20 meter lange motorsailor, een motorjacht van ruim 14 meter voor de luxe charter en een moderne cabrio cruiser met retro lijnen.

Ook zijn er momenteel op verschillende werven een flink aantal ontwerpen van Visser Yachtdesign in aanbouw. Wij denken dat er voldoende redenen zijn om onze nieuwe site als favoriet toe te voegen in uw browser.

Mochten wij u kunnen voorzien van meer informatie betreffende deze nieuwe site, onze lopende projecten of andere zaken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Visser Yachtdesign BV
Hoogend 6A 8601 AE Sneek
+31 (0)515-443611
info@visser-yd.nl

www.visser-yd.nl

Auteur

  • admin

Comments