Sta-Lok terminals verkrijgbaar bij On Deck

Sta-Lok terminalsPer 1 november 2012 is On Deck exclusief distributeur van Sta-Lok terminals (eindfittingen). In 1973 introduceerde Sta-Lok de 'doe-het-zelf-terminal', die de eindgebruiker in staat stelt om de verstaging zelfstandig passend te maken. On Deck voegt tevens een volledige collectie RVS-draad toe aan zijn productlijn. Deze gehele uitbreiding van het assortiment maakt dat tuigers slechts één bezoek aan On Deck hoeven te brengen om aan het werk te kunnen.

Het Britse bedrijf Sta-Lok groeide uit tot één van 's werelds meest toonaangevende producenten van RVS rigginghardware (materialen om een jacht te tuigen). Met 40 jaar ervaring op dit gebied heeft Sta-Lok een zeer uitgebreid assortiment. Zo leveren zijn naast de bekende Sta-Lok eindfittingen ook alle bekende walsterminals, die men tegenkomt aan boord van schepen. Al het nieuwe RVS-staaldraad betreft hoogwaardige Koreaanse kwaliteit en is gepolijst. De producten zijn uit voorraad leverbaar.

Over On Deck
Deze Nederlandse watersportgroothandel in Weteringbrug levert sterk touwwerk, doordacht jachtbeslag van Harken en technische zeilkleding van Imhoff. Daarnaast distribueert On Deck grote en innovatieve topmerken als: Blue Performance, Le Chameau laarzen, Tylaska, Baltic zwemvesten en McLube droge smeermiddelen. De medewerkers zijn allemaal gepassioneerde zeilers en houden met hun praktijkervaring het assortiment actueel. Trends en noviteiten in de zeilsport zijn zo niet te missen.

Auteur

  • admin

Comments