Dan-Fender benoemt On Deck tot nieuwe distributeur

Dan-FenderDan-Fender heeft per direct On Deck benoemd tot nieuwe distributeur van de Benelux. Dan-Fender, dat al meer dan 30 jaar kwalitatief hoogwaardige fenders maakt, is een prachtig A-merk. Het aan het assortiment toevoegen van dit merk past volledig binnen de filosofie van On Deck; ‘het uit voorraad leveren van hoogwaardige merken aan alle watersport bedrijven´.

On Deck neemt de volledige productrange van Dan-Fender op in het assortiment. Dit betekent dat naast de bekende ‘heavy duty’ fenders onder andere ook de scherp geprijsde doch kwalitatief hoogwaardige ‘light fenders’, de ‘Fenderstep’ en de onlangs geïntroduceerde ‘Fenderflex’ leverbaar zijn.

Alle bestaande en toekomstige klanten zullen snel en uit voorraad geleverd gaan worden. Voor meer informatie over leveringen of de mogelijkheden van de winterorder kunt u contact opnemen met On Deck.

Informatie over Dan-Fender kunt u vinden op www.danfender.com . In de 2013 brochure van On Deck zult u tevens de volledige productrange van Dan-Fender terug vinden.

www.on-deck.nl

Auteur

  • admin

Comments