Sevenstar start maandelijks jachttransport van Antwerpen naar Brazilië

Sevenstar Yacht TransportSevenstar Yacht Transport is onlangs gestart met een maandelijkse jachttransport dienst vanuit Antwerpen richting Brazilië. Ook een tweemaandelijkse dienst vanuit Palm Beach (VS) naar Brazilië en Argentinië. Op het moment van dit schrijven zijn twee schepen met Sevenstar Yacht Transport jachten aan boord onderweg naar Brazilië.

Spliethoff’s MV Diamantgracht is onderweg naar Brazilië met een 90 voets Jongert die geladen werd in Antwerpen.

Vrachtschip Industrial Dart werd volgeladen in Palm Beach en heeft zeven jachten aan boord, inclusief een Azimut en Horizon van maar liefst 100 voet elk. Dit vrachtschip is onderweg naar Italjai in Brazilië, Buenos Aires en Argentinië.

www.sevenstar-yacht-transport.com

Auteur

  • admin

Comments