Jachtontwerp wedstrijd tijdens HISWA Amsterdam Boat Show 2013

Jachtontwerp wedstrijdIn samenwerking met de HISWA Amsterdam Boat Show organiseert Sea Level voor de derde maal de ‘It all starts with design’ jachtontwerp wedstrijd. Iedereen die affiniteit heeft met het ontwerpen van jachten of betrokken is bij het design van een interieur kan meedoen. De opdracht voor dit 2013 is het ontwerpen van een 24 meter ‘gentleman’s motorjacht’.

De winnaar wordt op donderdag 7 maart 2013 bekendgemaakt tijdens de HISWA Amsterdam Boat Show, die van woensdag 6 tot en met zondag 10 maart wordt gehouden in Amsterdam RAI.
De opdracht voor het ontwerpen van het ultieme ‘gentleman’s motorjacht’ omvat zowel het exterieur als het interieur. Waar de wedstrijd vorig jaar alleen open was voor studenten, kan nu iedereen meedoen.

Visie en ideeën
Deelnemers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Bastiën Ligthart van Sea Level: “We geven op voorhand niet te veel informatie over hoe een gentleman’s jacht er uit moet zien. We zijn vooral heel benieuwd naar de visie en ideeën van de deelnemers aan de ontwerpwedstrijd. Tijdens de wedstrijd houdt Sea Level twee inloopdagen, waarop deelnemers de kans krijgen om de voortgang van het ontwerp te laten zien en te bespreken.

Inschrijving
Het beste ontwerp wordt beloond met een Ipad, voorzien van een teken- en presentatiepakket. De inschrijving is inmiddels van start gegaan en kan via de website www.itallstartswithdesign.nl. Op de site is een handleiding te downloaden met een aantal richtlijnen.

Start van het watersportseizoen – 6 t/m 10 maart 2013
De HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam RAI luidt traditioneel de start van het watersportseizoen in en vormt de ideale gelegenheid om het seizoen te beginnen.

Van 6 t/m 10 maart 2013 zijn naast de watersportwinkels en een boordevol activiteiten- en informatieprogramma, honderden boten op de beurs te vinden, waarmee je doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kunt. Het aanbod sloepen en sportboten in de RAI kent in Nederland zijn gelijke niet. Van klein en voordelig tot groot, luxueus en snel.

De collectie open zeilboten en day sailers op de beurs is uniek, of je nu van wedstrijdzeilen houdt of liever een dagtocht maakt. De HISWA voorziet bovendien in een groot aanbod onderdelen en accessoires, voor elk type boot en watersporter.

Auteur

  • admin

Comments