Gids voor bemanning

Gids voor bemanningGids voor bemanning geeft een heldere uitleg over de beginselen van het zeilen, maar biedt ook inzicht in de vaarregels, de bediening van de motor, de basis van navigatie, veiligheid, de man-overboordmanoeuvre en het jargon aan boord.

Alle onderwerpen worden met kleurenfoto’s en illustraties verduidelijkt. De Gids voor bemanning is bedoeld voor iedereen die nog nooit of niet vaak gezeild heeft. Maar ook is het voor ervaren zeilers handig als naslagwerk, bijvoorbeeld voor het trimmen van zeilen en diverse manoeuvres. Daarbij is het boek vooral nuttig om als basisuitrusting aan boord te hebben voor gasten en opstappers.

Tim Davison is een ervaren zeiler, met duizenden zeemijlen achter de rug. Tevens is hij auteur van verschillende succesvolle boeken. Zo verscheen eerder bij Hollandia het boek Laser zeilen van zijn hand.

Gids voor bemanning is het vierde deel in de succesvolle Hollandia Allround-serie. Eerder verschenen Groene Stroom, Rallyzeilen en 200 zeiltips.

Koop nu bij BOL.com, de grootste online boekenwinkel van Nederland: Gids voor bemanning

Auteur

  • admin

Comments