HISWA 2013: De ideale voorbereiding op het watersportseizoen

HISWAOp 6 maart 2013 gaat het nieuwe watersportseizoen van start in Amsterdam RAI tijdens de grootste watersportbeurs van Nederland: de HISWA Amsterdam Boat Show. Naast tientallen watersportwinkels en een boordevol activiteiten- en informatieprogramma, zijn honderden boten op de beurs te vinden waarmee je doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kunt.

De HISWA is voor fervente watersporters de beste voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar ook voor wie nog niet bekend is met watersport is een bezoek de moeite waard. De beurs blijft vernieuwen en presenteert in 2013 weer een aantal nieuwe beursonderdelen en activiteiten, waaronder een sportboten- en sloepenpaviljoen en een winkelctrum met catwalk . In het bassin zijn onder meer ‘Yoga op een SUP’ en ‘Bungee Rowing’ nieuw.

Ook hanteert de HISWA nieuwe openingstijden en zijn de entreeprijzen verlaagd. Een NS-retourtje van en naar station RAI kost in combinatie met een HISWA-kaartje slechts € 7,50. De HISWA Amsterdam Boat Show wordt van woensdag 6 tot en met zondag 10 maart 2013 gehouden in Amsterdam RAI.

www.hiswa.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments