Plastimo distributie voortaan door On Deck

PlastimoOn Deck meldt ons met gepaste trots dat ze voortaan alle Plastimo producten gaat distribueren in de Benelux. De filosofie om snel en uit voorraad te leveren zullen zij ook gaan toepassen op het Plastimo assortiment. On Deck vindt het van groot belang dat het huidig specialisme en assortiment op dezelfde wijze en met dezelfde overtuiging geboden blijft worden. Daarom wordt het Plastimo assortiment aangeboden in een aparte brochure en prijslijst.

Om de watersportwinkels goed van dienst te kunnen zijn en om een hoge service graad te kunnen bieden op alle producten uit beide brochures, zal On Deck extra medewerkers aannemen. Op de binnendienst wordt het team per 15 februari versterkt door Monier el Aisati, u wellicht bekend van Navimo Nederland.

Momenteel is On Deck alle informatie aan het verwerken en wij zullen zij snel mogelijk alle prijzen en condities beschikbaar maken. Door alle ontwikkelingen en veranderingen bij Plastimo zullen zij ook een opstarttijd nodig hebben voor de productie en leveringen.

Het doel is om voor het begin van het seizoen de Plastimo voorraad te hebben opgebouwd.

Met het toevoegen van de Plastimo producten gaat On-Deck tevens haar magazijn capaciteit uitbreiden. In week 5 zullen zij hiervoor een extra verdieping plaatsen in het magazijn.

www.on-deck.nl

Auteur

  • admin

Comments