150 jaar Royal Belgian Sailing Club, Met de wind in de zeilen

150 jaar Royal Belgian Sailing Club, Met de wind in de zeilenTer ere van haar 150-jarige bestaan brengt de Royal Belgian Sailing Club een boek uit dat in de bibliotheek van een watersporter niet mag ontbreken. Het boek bevat talrijke, vaak bijzonder originele foto’s en nooit eerder uitgegeven documenten die de geschiedenis illustreren van de RBSC en diverse mijlpalen in de Belgische watersport. Het boek is goed op weg om een standaardwerk te worden. Toch spreekt het een ruim publiek aan, van de meest verwoede zeilers tot de beste stuurlui aan wal.

Graaf Jacques Rogge, voorzitter van het Internationaal Olympisch Comité en zelf al jaren lid van de RBSC, schreef het woord vooraf.

De auteur: Marcel Leeman
Marcel Leeman is oud-secretaris-generaal van het Koninklijke Belgisch Yachting Verbond, de Landelijke Bond van Watersportverenigingen en de Royal Belgian Sailing Club. Hij verwierf een wereldomvattende reputatie als lid van diverse internationale zeilorganisaties en racecomités, waaronder de America’s Cup, de Whitbread Round the World Race, de Louis Vuitton Cup, de Copa Del Rey, de Admirals Cup en de level rating class.

Hij was een veelgevraagd International Judge. Voor zijn deskundigheid werden hem eretitels voor verdienste uitgereikt in Frankrijk. In België werd hij in 1993 tot Yachtman van het jaar verkozen en in 2006 kreeg hij de Life Time Achievement Award Honorary Judge.

Het boek bevat 224 geïllustreerde pagina’s
Afmetingen: 305 x 252 mm.
Tweetalig Nederlands/Frans
Uitsluitend verkrijgbaar bij de RBSC

Het boek kan besteld worden per mail: nicky@rbsc.be
De verkoopprijs bedraag € 79,00 inclusief 6% btw. (exclusief verzendingskosten)
De boeken kunnen ook aangekocht worden op de diverse basissen van RBSC en op de Belgian Boatshow waar ze te vinden zijn in Hal 5 stand 5329.

www.rbsc.be

Auteur

  • admin

Comments