Dat nemen ze je nooit meer af

Dat nemen ze je nooit meer afDe wereld rond zeilen, je moet het gewoon doen!
Drie jaar lang voeren Ben en Annemiek Rutte rond de wereld op hun Blauwe Pinquin, een eenvoudige zeilboot zonder luxe of verspillende uitrusting. Ben laat in dit pakkende reisverhaal zien dat het heel simpel kan zijn om de wereld rond te zeilen... je moet het gewoon doen!

Hoe ziet het dagelijks leven aan boord eruit als je boot je huis is? Wat voor problemen kom je tegen? En hoe kun je zelfvoorzienend rond de wereld zeilen?

Ben geeft de geïnteresseerde lezer een verhelderend kijkje in de keuken van het leven aan boord. Maar Dat nemen ze je nooit meer af is bovenal een verslavend reisavontuur, dat je in één adem wilt uitlezen.

Vrijdag 25 oktober om 16.00 uur zal het boek feestelijk gepresenteerd worden in de Gottmer Jubileumwinkel (Grote Houtstraat 153 in Haarlem).

Dat nemen ze je niet meer af is makkelijk te bestellen bij de grootste online boekenwinkel van de Benelux:

var bol_pml={"id":"bol_1382530317921","secure":false,"baseUrl":"partnerprogramma.bol.com","urlPrefix":"http://aai.bol.com/aai","productId":"productid=9200000011255077&","site_id":"2606","target":true,"rating":true,"price":true,"link_name":"Dat nemen ze je nooit meer af","link_subid":"","image_size":true,"image_position":"left","width":"468","cols":"1","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#ACC600","border_color":"#FFFFFF","letter_type":"verdana","letter_size":"11"};

Auteur

  • admin

Comments