Catacare brengt Australische AHPC catamaran naar België

Viper catamaranSinds kort heeft het Australische catamaran merk AHPC nu ook in België een verdeler voor al zijn producten. Voor alle bestaande en toekomstige Viper en C2 catamaran eigenaars is vanaf nu Catacare hun aanspreekpunt in België.

Catacare staat volgens insiders al enkele jaren garant voor een perfecte service voor de catamaran zeilers. Naast onderhoud en herstellingen verdeelt Catacare reeds de catamaran merken Topaz en SL. De SL16 is momenteel niet meer weg te denken uit het Belgische wedstrijdcircuit bij de jeugd.

Met de AHPC boten breidt Catacare zijn aanbod verder uit met de Viper F16 en de C2 F18. Deze 'high performance' boten hebben internationaal al bewezen dat ze tot de absolute top behoren met zowel wereld als internationale titels op hun palmares. Dit jaar werd de jonge belg Henri Demesmaeker samen met Jeroen Van Leeuwen zelfs wereld kampioen F16 met zijn Viper.

Naast zijn uitstekende competitieve eigenschappen, staan de AHPC boten ook voor eenvoud en robuustheid. Hierdoor spreken de Viper en de C2 zowel de wedstrijdzeiler als de recreatieve zeiler zeer aan.

Zaakvoerder van Catacare Laurent Verbeeck vertelt: "Ik ben zeer blij en trots om nu ook de Viper en de C2 aan te kunnen bieden. Ik was al en tijdje op zoek naar de perfecte catamarans die ik na de SL kon aanbieden voor de zeilers die de SL 16 zijn ontgroeid. Ik streef er altijd naar om boten met de beste vaareigenschappen en kwaliteiten te kunnen aanbieden aan mijn klanten. Bij AHPC vond ik die kenmerken ook terug en de Viper en C2 zijn daar het perfecte resultaat van!"

www.catacare.be
www.ahpc.com.au

Labels

Auteur

  • admin

Comments