Driedubbele wereldprimeur: Salona 33, Sydney 43 GTS en Salona 60 op Boot Dusseldorf

Salona 33Boot Dusseldorf biedt nu een unieke primeur! U kunt van 18 tot 26 januari de kleinste en de grootste Salona in de Salona range bezichtigen én de Sydney Yachts 43 GTS. Zowel de Salona als de Sydney Yachts zijn een 'dual purpose' zeiljacht; oftwel sportief cruisen met het gezin en tevens de mogelijkheid om succesvol wedstrijden te zeilen met een complete bemanning.

Salona 33
De Salona 33 is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen professionele zeilers, interieurontwerpers en leveranciers met als doel om een competitief en snel zeiljacht te ontwerpen. Kortom een performance yacht zonder in te boeten aan comfort en veiligheid tijdens het zeilen. Het resultaat is een combinatie van uitgekiend interieurdesign en ingenieuze technische oplossingen voor het externe ontwerp. Het design bevat veel nieuwe functies. De 33 is het eerste model uit de Salona range met standaard een helmstok stuurinrichting en optioneel een uitschuifbare gennakerboom.

De basisprijs voor een goed uitgeruste Salona 33 begint vanaf € 99 000 inclusief btw af werf.

www.salonayachts.nl

Salona 60
De nieuwe Salona 60 markeert de start van een compleet nieuw marktsegment van luxe semi-custom jachten. Ze heeft een zeer sportieve, luxe uitstraling en is getekend door de beroemde America's Cup ontwerper, Jason Ker.

De basisprijs voor een goed uitgeruste Salona 60 begint vanaf € 895 000 ex btw af werf.

www.salonayachts.nl

Sydney 43 GTS
Bach Yachting is sinds kort tevens dealer van Sydney Yachts. Deze door Jason Ker getekende schepen worden door de Salona - werf in Kroatie gebouwd. De schepen zijn échte performance yachts met de
nadruk op sportief zeilen. Ze is extreem snelle cruiser-racer met veel ruimte en stabiliteit. De Sydney 43 GTS zal komend zomerseizoen op de Nederlandse wateren in actie te zien zijn.

Sydney 43 GTSSydney 43 GTS

www.sydneyyachts.com

U vindt ons team op STANDNUMMER HALL 16 / D57 & 77. Graag tot ziens!
Salona Yachts Benelux: www.salonayachts.nl - info@ bachyachting.nl – tel +31 227 57 0035

Auteur

  • admin

Comments