Mega en Superjachten nu ook welkom in Marina Port Zélande

Marina Port ZélandeTot op heden heeft Marina Port Zélande zich altijd gericht op boten tot maximaal 20 meter. Maar de Nederlandse industrie is ‘top of the bill’ als het gaat om het ontwerpen en bouwen van mega en super jachten. Ligplaatsen voor dit type boten is echter zelden te vinden in Nederland.

Daarom heeft Marina Port Zélande haar accommodatie geschikt gemaakt om ook dit soort schepen ruimte te bieden voor een heerlijke tijd in de Zeeuwse Delta wateren.

Havenmanager, Peter de Regt geeft aan dat met name die aanpassingen gemaakt zijn om grotere zeil- en motorboten in de haven te verwelkomen. De havenkom is riant en diepgang van de haven maakt manoeuvreren in Marina Port Zélande voor grotere schepen geen probleem. Op de steiger is een stroomvoorziening met 32 Ampère per aansluiting, hetgeen geschikt is om juist deze schepen te voorzien van elektriciteit.

De jachthaven biedt daarbij ook nog eens een solide, gratis WiFi-netwerk aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Labels

Auteur

  • admin

Comments