Jeugdzeilen bij Sail-Today en Flevomare

JeugdzeilenWSV Flevomare, de zeilvereniging in Marina Muiderzand (NED), is een exclusieve samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de zeilschool Sail-Today. Sail-Today is gevestigd op het catamaranstrand van Marina Muiderzand op loopafstand van de jachthaven. Naast lessen in/op catamarans worden ook lessen verzorgd in Laser Bug voor kinderen.

Kinderen (tot 18 jaar) en kleinkinderen (tot 16 jaar) van leden van Flevomare ontvangen door een verenigingsbijdrage en kortingen van Sail-Today een reductie op het normale tarief die kan oplopen tot wel 30%.

Met deze samenwerking kan Flevomare haar dienstverlening op een bredere en aantrekkelijke manier verbeteren en het jeugdzeilen stimuleren. Tevens wordt de samenwerking tussen bedrijven/organisaties binnen Marina Muiderzand versterkt.

Voor het totale aanbod: www.flevomare.nl of www.Sail-Today.nl

WSV Flevomare: leovanraam@online.nl en henk.kuiper@yahoo.com
Sail-Today: info@sail-today.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments