Marine Trading International nu ook distributeur van Work Ribs

Work RibsMarine Trading International is een samenwerking aangegaan met Work Ribs B.V. in Den Helder en zal vanaf 1 februari 2013 de verkoop op haar nemen van de zeer exclusieve Work Ribs boten. Work Ribs B.V. bouwt boten geheel naar wens van de klant en heeft al bewezen over gedegen productkennis te beschikken door reeds vele leveringen van SOLAS RIB’s aan Offshore bedrijven. De Work Ribs boten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Brigadeboot
Tijdens de Hiswa Boatshow 2013 op 6 tot en met 10 maart as. in de RAI te Amsterdam, zal Marine Trading International een speciaal ontwikkelde Brigadeboot presenteren. Deze Brigadeboot is in samenspraak met Work Ribs tot stand gekomen en is uitermate geschikt voor de reddingsbrigades in Nederland. U kunt ons vinden op standnr: 01.100.

www.marinetradinginternational.com

Auteur

  • admin

Comments