Cap°Okaz wordt Nieuwpoort International Boat Show

Nieuwpoort International Boat ShowCap°Okaz heeft negen schitterende edities achter de rug waarbij Fracis en Jean-Pierre alles in het werk hebben gesteld om van deze boat show in Nieuwpoort een watersportbeurs van formaat te maken. Met de 10de verjaardag in zicht heeft de Vlaamse Vereniging voor Watersport (VVW), dat tot nu toe enkel zijn terrein ter beschikking stelde, besloten om partner te worden.

De vzw van Cap°Okaz houdt op met bestaan en een nieuwe bvba structuur zal uitgewerkt worden. De nieuwe Cap°Okaz die gaat luisteren naar de naam Nieuwpoort International Boat Show of kortweg NIBS heeft grootste plannen. De nieuwe organisatoren hopen dat exposanten de Nieuwpoort International Boat Show gaan kiezen voor de primeurs van hun nieuwe boten.

De Nieuwpoort International Boat Show zal plaats vinden van 25 tot en met 27 oktober 2013.

www.nibs.be

Labels

Auteur

  • admin

Comments