Scheepsklokken en nautische instrumenten van Weems & Plath op de HISWA

Scheepsklokken en nautische instrumenten van Weems & PlathDit jaar zal op de HISWA in Amsterdam het merk Weems & Plath voor het eerst aanwezig zijn. De importeur, KH Charts Nederland BV, zal één van zijn klanten, Boei 26, ondersteunen in het nog beter onder de aandacht brengen van deze producten op de Nederlandse markt, welke door Weems & Plath worden geproduceerd. Weems & Plath is een Amerikaanse firma die scheepsklokken, nautische passers, linialen, plotters, en andere nautische instrumenten maakt voor aan boord.

Naast deze producten produceerd Weems & Plath een mooie serie scheepsklokken, barometers en bellen. De Endurance klokken en barometers hebben een uniek montage systeem. Door het monteren van een achterplaat is het mogelijk om de klokken blind te monteren, dus geen schroeven in het zicht. Tevens is het mogelijk om de klok eenvoudig van de muur af te halen (Slide en Lock), waardoor u uw scheepsklok problemen mee kunt nemen om eventuele diefstal te voorkomen. Door een speciale polish zullen deze klokken niet dof uitslaan, waardoor u veel langer plezier blijft houden van deze scheepsklokken.

Beurs aanbieding: Endurance 85, Klok, Barometer en Comfortmeter set prijs € 199.00 (de eerste 10 kopers krijgen een gratis kaartgewicht twv. € 35.00)

Kom naar onze stand in Hal 7-300 (tegenover het restaurant).

Heeft u als watersportwinkel interesse om dit merk op te nemen in uw winkel, maak dan een afspraak op de stand, of bel +31 10 4167622

www.weems-plath.com

Auteur

  • admin

Comments