Adria Yachting heeft exclusieve zeiljachten opgenomen in haar charter programma

Hinckley of MorrisZeilen met een Hinckley of Morris of een Sparkman & Stephens zeiljacht in de Verenigde Staten aan de Maine Coast. Een droom wordt werkelijkheid. Vanaf heden kunt u de boot, waar u al zolang van droomt, huren en zeilen in het gebied waar deze schepen gebouwd worden.

Wie heeft er niet eens van gedroomd om te mogen zeilen met een Hinkcley of Morris of een ontwerp van de beroemde Sparkman & Stephens. Allemaal schepen met klassieke lijnen maar met een modern onderwaterschip en hedendaags comfort.

De USA Maine Coast , ook wel de “Lobster Coast” genoemd in het Noorden van de USA is een prachtig vaargebied. Duizenden ongerepte eilanden en baaien met een overweldigend natuurschoon wisselen elkaar af. Er is de keuze om te ankeren in verlaten baaien maar er zijn ook talrijke haventjes waar kunt genieten van de locale vissoorten en vanzelfsprekend ook van lobster.

U huurt bij Adria Yachting al een Hinckley 35, een Sparman & Stephens ontwerp, vanaf € 2.200,- per week.

Labels

Auteur

  • admin

Comments