Gratis overnachten in Zeeland bij Deltamarina in Kortgene

Deltamarina in KortgeneVerblijf met uw boot een gratis weekend (2 overnachtingen) van vrijdag 19 april tot en met zondag 21 april en van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei. Delta Marina is prachtig gelegen aan het beschutte Veerse Meer in Kortgene (Zeeland). Delta Marina heeft zo’n 700 vaste ligplaatsen alle voorzien van water en elektra en een ruime passantenhaven.

Alle denkbare faciliteiten zijn voorhanden, zoals reparatie- en onderhoudswerf, watersportwinkel, restaurant Het Veerhuis en een Watersport(eet)café BooT, Schepenkring jachtmakelaardij, botenverhuur, brandstoffen, gratis WIFI, en speeltuinen voor de jongsten aan boord.
Delta Marina ligt rondom in het groen en is een oase van rust en gezelligheid voor watersporters en hun gezinnen. Kortgene is een levendige plaats en de winkelstraat ligt op loopafstand, maar u kunt ook van onze leenfietsen gebruik maken.

Delta Marina bestaat al sinds 1964, maar is nog jong en heeft wat de veeleisende watersporter van een moderne jachthaven mag verwachten. Het team van Delta Marina staat klaar om u en uw gezin te laten genieten.

  • Van te voren aanmelden via haven@deltamarina.nl. Datum welk weekend, bootnaam, bootlengte en thuishaven opgeven
  • Komt u met een groep? Informeer naar de voorwaarden via haven@deltamarina.nl
  • Bij aankomst kunt u de havenmeester oproepen via marifoonkanaal 31 of bellen via +31-113-307174 en wordt u een ligplaats toegewezen
  • Maak gratis gebruik van douches, water, elektra, leenfietsen en Wi-Fi
  • Maak kennis met alle faciliteiten die Delta Marina te bieden heeft
  • Wordt dit volgend jaar uw thuishaven?

www.deltamarina.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments