Taku vluchtluik ventilator

Taku ventilatorAls u voor anker ligt in de warme zon dan ventileert u de binnenkant van uw boot door simpel de vluchtluiken tegen elkaar open te zetten of met een wind scoop boven uw vluchtluik. Maar wat als er geen wind staat en/ of u ligt in de jachthaven en u heeft geen airconditioning aan boord? Dan kan de Taku vluchtluik ventilator van Caframo uw antwoord zijn.

De 12 Volt Taku ventilator is ontworpen om snel en krachtig de warme en muffe lucht uit de boot te blazen en rustig en geluidsarm de lucht in de boot te verplaatsen of frisse lucht van buiten naar binnen te blazen. En dat allemaal door een ventilator die werkelijk alle kanten op kan draaien zodat u de luchtstroom daar krijgt waar u die wil hebben.

Het unieke bevestigingssysteem d.m.v. zuignappen met een vergrendeling zorgt dat de Taku ventilator direct op een vluchtluik gemonteerd kan worden zonder gaten te boren of te verlijmen. Zo kunt u de Taku ventilator weg halen of weer plaatsen op elk moment als u dit wilt.

De Taku ventilator heeft 4 standen waarvan er één de Turbo stand is. Als deze gebruikt wordt is er een luchtverplaatsing van wel 0,2 m3/ sec. oftewel 14 m3 / min. En in de medium stand verplaats de TAKU ventilator, in een 36 Ft boot, de lucht 8 x per uur. En daar hebben ook muggen een enorme hekel aan.

Gemakkelijk in gebruik, drukknoppen voor alle functies, ook voor de ingebouwde led lamp. En de Taku ventilator kan eenvoudig ingeklapt blijven zitten in het vluchtluik.

De Taku ventilator is de winnaar van de prestigieuze Pittman Inovation Award 2013 (SAIL Magazine) en is een prima alternatief voor een airco aan boord. Zeker voor de booteigenaren die naar warmere gebieden vertrekken.

Product informatie:

 • Uniek ontwerp
 • 3 geluidsarme comfortabele snelheden
 • Turbo snelheid
 • Geheel afgesloten onverslijtbare 12 Volt elektromotor
 • Zeer laag stroomverbruik: Hoog 0,95 Ah – Medium 0,5 Ah – Laag 0,2 Ah - Turbo 4,3 Ah
 • Ingebouwde LED verlichting
 • Past op de meeste vluchtluiken vanaf 42 x 42 cm en groter
 • Bevestiging d.m.v. zuignappen met vergrendeling
 • Afmeting : 32 x 35 x 8 cm Kleur wit
 • Made in Canada

Prijs: € 255,= incl BTW

Verkrijgbaar bij de watersportwinkels.
Alle specificaties en afmetingen hieronder in de bijlage.

Auteur

 • admin

Comments