Bataviahaven Botenshow ontvangt 1500 bezoekers op openingsdag

Bataviahaven BotenshowDe eerste dag van de Bataviahaven Botenshow - Vaarbestemming Lelystad heeft naar eigen zeggen de verwachtingen van zowel de organisatie als de deelnemers ruimschoots overtroffen. Circa 1500 mensen wisten de Bataviahaven op zaterdag 27 april te vinden en zorgden voor een gezellige sfeer in de haven en op de verkoopsteigers. Deelnemende makelaars meldden al vroeg in de dag serieuze potentiële kopers op de steigers te hebben gesproken. Er zijn diverse vervolgafspraken gemaakt.

Ook de deelnemende eigenaren van te koop aangeboden schepen, meldden in de loop van de middag over belangstelling niet te klagen te hebben.

In de loop van de middag liep de Bataviahaven helemaal vol met passanten die van het mooie weer gebruik maakten koers te zetten naar Lelystad. Rond 17.00 uur waren zo goed als alle beschikbare ligplaatsen ingenomen.

De Bataviahaven, inmiddels heel ervaren met het houden van botenshow, verwacht vandaag zo'n 2.500 bezoekers. Het verwachte fraaie weer van zondag kan dat aantal nog laten stijgen.

Labels

Auteur

  • admin

Comments