J Class Rainbow wint de World Superyacht Award 2013

J Class Rainbow Holland Jachtbouw wint de felbegeerde Neptune Trophy in de categorie Sailing Yachts 39M+ tijdens de uitreiking van de World Superyachts Awards op zaterdag 4 mei 2013. De eigenaar van Rainbow, tezamen met Tako van Ineveld, commercieel directeur van Holland Jachtbouw, Jeroen de Vos van Dykstra Naval Architects en Michiel de Vos van DeVosDeVries Design kregen de trofee overhandigd die staat voor uitmuntendheid in superjacht bouw en design.

J Class Rainbow
Gedurende de laatste twee decennia heeft HJB zich zonder uitzondering onderscheiden door een no-nonsense, proactieve benadering van innovatieve custom built superjacht projecten. Het zeer getalenteerde engineering team ontwikkelde een unieke hybride aandrijving op basis van de eigenaar specificaties voor een milieuvriendelijk jacht welke dient als voorbeeld voor toekomstige superjachten.

Tako van Ineveld

Labels

Auteur

  • admin

Comments