Samenwerking Delta Lloyd en Marina Port Zélande officieel bekrachtigd

Delta Lloyd en Marina Port ZélandeDelta Lloyd introduceert een nieuwe service: Direct weer het water op met het Schadeherstelnetwerk voor pleziervaartuigen. De verzekeraar heeft daartoe afspraken gemaakt met een landelijk netwerk van gerenommeerde bootschadeherstelbedrijven in Nederland. Marina Port Zélande is daar één van. Alle klanten met een bootverzekering van Delta Lloyd kunnen gebruik maken van deze service. Zij hebben daardoor profijt van een snelle reparatie bij schade aan hun boot en een garantie van twee jaar op de reparatie. De klanten worden volledig ontzorgd bij de financiële afwikkeling van schades.

De schadeherstelbedrijven waarmee Delta Lloyd een samenwerkingsovereenkomst heeft afgesloten, voldoen aan de hoge eisen die Delta Lloyd stelt aan haar dienstverlening. Zo kunnen klanten rekenen op 24 uur per dag hulp van de vaartuigenhulpdienst. Het herstelbedrijf kan direct beginnen met de reparatie en hoeft niet op een expert te wachten. Bovendien kunnen klanten gebruikmaken van reparatie op locatie of een haal- en brengservice op elke locatie in Nederland. Op deze wijze garandeert Delta Lloyd dat haar klanten zo snel mogelijk hulp ontvangen bij schade.

Rene Kruijs, directeur Particulier Schadebedrijf Delta Lloyd: “Als je schade hebt tijdens het vaarseizoen, wil je niet te lang wachten op een reparatie. Wij willen juist op zo’n moment het onderscheid kunnen maken door snelle reparatie en goede service voor onze klanten. Met het nieuwe schadeherstelnetwerk kunnen wij onze beloften nog beter waarmaken, als het gaat om onze dienstverlening.”

Ook de herstelbedrijven hebben één vast aanspreekpunt bij Delta Lloyd waardoor de financiële afhandeling van schades van Delta Lloyd verzekerden snel en efficiënt kan verlopen.

Danny Geys, Service Manager van het Nautisch Service Center (onderdeel van Marina Port Zélande) is blij met de samenwerking met Delta Lloyd. Het is voor het team van het Nautisch Service Center een erkenning dat hun werkprocessen en dienstverlening voldoen aan de hoge eisen die Delta Lloyd voorschrijft. De manier van samenwerken tussen beide partijen is in de watersport een nieuwe manier van werken; dit met als uitgangspunt dat de waterrecreant zo snel mogelijk weer kan gaan genieten van zijn of haar boot. En dat watersporters onbezorgd kunnen genieten is het uitgangspunt voor al onze gasten in de jachthaven van Marina Port Zélande aldus Co Schot (directeur Marina Port Zélande).

Auteur

  • admin

Comments