Nautique gaat door

NautiqueSinds eind april is Nautique overgenomen door Pijper Media uit Groningen. Pijper Media is uitgever van onder andere de titels Wieler Revue, Surf Magazine, Kite Surfmagazine, Lekker 500 en Lonely Planet Bookazine en drukt onder de noemer Pijper Druk ruim tachtig bekende nationale titels, zoals het Historisch Nieuwsblad, Nieuwe Revue en Autoweek.

Wat kunt u verwachten?
Vanaf editie 3-2013 in elk nummer een groot ‘technisch’-artikel over onderwerpen als verstaging, motoren, zeilen en radars.
Uiteraard blijven we u voorzien van prachtige en tevens inhoudelijke reportages, ondersteund met topfotografie en hoogwaardige vormgeving. Daarnaast besteden we zoals u van ons gewend bent ruimschoots aandacht aan de nieuwste zeiljachten- en motorboten, klassiekers, sloepen, reizen, spannende regatta’s, bekende zeilers, evenementen en actueel productnieuws.

Het komende nummer is daar een prachtig voorbeeld van met onder andere:

• Interview met Britse zeilheld Ben Ainslie
• Waddenzeetocht per Lemsteraak
• Voorbeschouwing op de America’s Cup
• Verslag North Sea Regatta

Robbert-Jan Metselaar - Hoofdredacteur Nautique

Auteur

  • admin

Comments