Wavelength opnieuw te water gelaten bij Holland Jachtbouw

WavelengthNa een uitgebreide refit van zes maanden is Wavelength (ex. Boo Too) weer te water gelaten. Het team bij Holland Jachtbouw heeft het 28 meter zeiljacht, dat tien jaar geleden in Engeland is gebouwd, uitgebreid verbouwd voor haar nieuw eigenaar.

Zo werd de machinekamer volledig gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe hoofdmotor. De romp, opbouw, mast en giek werden opnieuw gespoten. Verder is het jacht nu voorzien van een extra gastenhut in het interieur, is de eigenaarshut grondig verbouwd en werd alle stoffering in het jacht vervangen.

Met het breken van de Champagne fles op de kiel is het jacht door haar eigenaar Wavelength gedoopt. Zij gaan deze zomer genieten van hun 'nieuwe' zeiljacht.

Wavelength te water

www.hollandjachtbouw.nl

Auteur

  • admin

Comments