Nieuwe Aqua Lodge vult HANSA jachthaven aanbod aan

Aqua lodgeHANSA watersport bv, het jachthaven-, winkel- en servicebedrijf in het Goese Sas bij de Oosterschelde lanceert: de Aqua Lodge. Dit drijvende vakantie- en weekenhuisje is een ontwerp van Aqua Sight Ontwikkeling bv uit Tholen. HANSA heeft het eerste model in het ondiepe gedeelte van haar jachthaven afgemeerd.

De familie Van Opbergen van HANSA ziet het als een aanvulling van haar al zo ruime servicepakket. “Ligplaatshouders die extra gasten willen laten overnachten, kunnen van dit gezellige huisje gebruik maken. Het biedt basiscomfort en heeft slaapplaats voor vier. De bewoners hebben alle contact met het jachthavenleven en kunnen van onze havenfaciliteiten gebruik maken. We kunnen voor linnenpaketten zorgen, maar het is vooral bedoeld voor zelfredzame watervogels.”.

Aqua lodge interieur

Maar HANSA stelt het ook ter beschikking van andere toeristen die van de rustige jachthavenomgeving houden. De plek is bovendien een geknipte uitvalsbasis om van de stille omgeving te genieten: natuurpark Oosterschelde en de uitgestrekte wandel- en fietsroutes doorheen de Zeeuwse weidsheid. En er is het toch bruisende Goes, natuurlijk, aan het andere einde van het groen omzoomde kanaal waaraan HANSA ligt.

Aqua Sight Ontwikkeling bv zal deze Aqua Lodges en andere drijfwoningen verder bouwen en commercialiseren.

Tekst: Pit de Jonge

Labels

Auteur

  • admin

Comments