ADAC Marinagids 2013 exclusief digitaal in WinGPS 5

ADAC Marinagids 2013 digitaal in WinGPS 5Stentec Software brengt de ADAC Marinagids 2013 uit in digitale vorm. Deze digitale versie bevat ruim 1600 jachthavens en is als download voor €24,90 verkrijgbaar in de online shop van Stentec.

ADAC Marinagids 2013
Met ruim 1600 ADAC gekeurde jachthavens door heel Europa is deze gids een ideale aanvulling voor reizen naar met name de Duitse Bocht, Oostzee en Middellandse Zee. Met één klik wordt een plattegrond van de betreffende jachthaven getoond, met onder andere contactgegevens, voorzieningen, prijsinformatie en aanvullende informatie. De voorgaande gedrukte 2010 editie bevatte uitgebreide informatie over jachthavens in Duitsland en Europa. De 2013 editie is uitgebreid tot maar liefst 1638 ADAC gekeurde jachthavens in 20 landen.

WinGPS 5 2013
Het is voor het eerst dat deze ADAC Havengids enkel digitaal uitkomt. Deze wordt geleverd met de gratis WinGPS 5 Lite 2013 inclusief wereldkaart. WinGPS 5 is het watersport navigatieprogramma voor Windows (binnenkort ook op Android). Dankzij een samenwerking tussen Stentec en de ADAC kunnen WinGPS 5 2013 licentiehouders gebruik maken van deze database.

ADAC
De ADAC is de Duitse ANWB en werd opgericht in 1903. Inmiddels hebben ze al meer dan 17 miljoen leden, waarvan meer dan 2 miljoen actieve watersporters.

Stentec
Stentec werd opgericht in 1983 en ontwikkeld sinds 1997 navigatiesoftware voor watersporters, genaamd WinGPS. In combinatie met de bekende DKW 1800 serie of met de nieuw verschenen DKW Vaarkaart Nederland 2013 en een USB GPS-ontvanger vormt dit een volledig navigatiesysteem.

Auteur

  • admin

Comments