Havenschepen Marc Van Peel nodigt jachten uit voor een feestparade

feestparade jachtenWater-rAnt wordt op 20, 21 en 22 september 2013 dé prikkel voor ieders nautische DNA. Naast een reünie van authentieke schepen en watererfgoedzorgers maakt het publiek kennis met diverse vaarperspectieven.

Tijdens de Vlaamse Havendag op zondag krijgen alle geïnteresseerden inzicht in de werking van de wereldhaven Antwerpen, ondermeer door een avant première van de werken voor de Deurganckdoksluis.

Op zaterdag zal de apotheose de jubileumviering van 150 jaar Schelde Vrij afsluiten. Marc Van Peel, Schepen van de Haven, nodigt alle jachten uit om die namiddag deel te nemen aan een parade op de Rede voor Antwerpen.

Bijgaand de uitnodiging aan alle schippers en bemanningen om met hun jachten deel te nemen aan de parade.

Auteur

  • admin

Comments