Ronstan introduceert de Shock

Ronstan ShockBij vele toepassingen is het handig om geen blokken meer te gebruiken maar een aluminium geleiding. Ronstan heeft hiervoor de SHeaveless blOCK (shock) ontwikkeld. De Shock geleidt de lijnen en bevat geen schijf. Deze manier van geleiding geeft wat meer weerstand maar is zeer sterk, licht en duurzaam. Voor toepassingen waarbij een beetje frictie geen probleem is zijn dit de ideale blokken! De Shock weegt slechts 2,5 gram en heeft een breekbelasting van maar liefst 350kg !

De Shocks worden al breed in de kitesurf sport gebruikt maar zien we nu ook terug in de zeilwereld. Ideaal voor open boten voor diverse vertragingen, maar ook voor lazy-jack systemen, rolfokhoes blokjes, trapeze lijnen en diverse trimlijnen.

De Shocks zijn geschikt voor lijnen t/m 5mm en zijn verkrijgbaar in 4 kleuren.

In de bijlage onderaan vindt u alle technisch informatie en specificaties.

Auteur

  • admin

Comments