On Deck introduceert high-performance optimistschoot van Gottifredi Maffioli

Gottifredi MaffioliOn Deck introduceert de nieuwe High-Performance Optimistschoot van Gottifredi Maffioli, uitgevoerd met de in de America's Cup opgedane kennis en innovatie. Het resultaat is een nog niet geëvenaarde schoot met prestaties die horen bij het winnen van grote evenementen.

De Airswift Optimistschoot heeft een lichtgewicht 'Aircore' kern. Hierdoor neemt de lijn minimale hoeveelheid water op en wordt dus ook niet zwaarder tijdens het zeilen. De mantel is gemaakt uit een combinatie van een gripvezel en Dyneema.

De exacte verhouding tussen kern en mantel zorgt ervoor dat de lijn efficiënt door de blokken glijdt en extreem goed werkt in ratelblokken. De lijn rekt niet, ligt lekker in de hand en biedt de prestatie die nodig is voor high-performance zeilen. De lijn is speciaal voor gebruik in de Optimist machinaal verjongd. De lengte bedraagt 6,8 meter en kent een speciale verhouding 1,4m/5,5mm - 2,7m/9mm - 2,7m/7mm.

De adviesprijs van de Gottifredi Maffioli Optimistschoot bedraagt €95,- incl. btw.

Auteur

  • admin

Comments