Eerste J/88 in Nederland: Zeilmakerij.com

J-88 zeilmakerij.comZeilmakerij van der Werf, bekend van de zeilmakerij.com uit Made, is een nieuwe uitdaging aangegaan door de aanschaf van de eerste J/88 in Nederland met Hul no.10. Onder de naam ‘ Raging Bull powered by Zeilmakerij.com’ gaat Zeilmakerij van der Werf experimenten met nieuwe doeken, technologieën en zeilontwerpen.

In samenwerking met J Benelux zal de eigenaar Wessel van der Werf de sportieve en moderne boot uitvoerig gaan testen en het maximale er uit gaan halen. Verwachting is dat vanaf begin November de ‘Raging Bull’ vanuit de Zeeuwse wateren demo tochten gaat racen.

Experimenteren met zeilen
Met de J/88 kan Zeilmakerij van der Werf de komende jaren experimenteren met o.a. asymmetrische spinnakers en code zero’s. Maar ook de aan de windse zeilen zullen uitvoerig aanbod komen op de J-88. Er zijn veel nieuwe zeildoeken, technologieën en ontwikkelingen in ons netwerk van leveranciers. Samen met de oneindige mogelijkheden in het ontwerp van de zeilen, werken onze designers met behulp van de nieuwste software en plotters nu al aan de zeilgarderobe van de J-88: de ‘Raging bull powered by Zeilmakerij.com’

J/88: de modernste boot van dit moment
Onder het motto ’If you win, you win, if you lose, you still win”gaat het nieuwe team van de ‘Raging Bull powered by Zeilmakerij.com meevaren met de Nationale kampioenschappen ORC van 2014. De J/88 is een compleet nieuwe J in de lijn van de J/70 en J/111. Met zijn snelle romp en lange boegspriet zal de Hul no. 10 van start gaan met een opvallend rompdesign van een stier in zwart metallic. Proefvaarten zijn vanaf het najaar te boeken via J Benelux.

Testen van high performance artikelen uit de watersportwinkel Boottiek van der Werf
Ook voor de Boottiek geldt dat deze boot door haar sportieve en snelle uitvoering uitermate geschikt is om alle performance artikelen te testen zoals, zeilpakken, schoten & vallen etc.

Auteur

  • admin

Comments