Funke TV antenne vrij van 4G/LTE interferentie

Funke DSC550 4G LTEFunke is een Nederlandse fabrikant van antennes, levert wereldwijd en is vooral gespecialiseerd in het fabriceren van antennes voor digitale televisie. Speciaal voor de ‘outdoor’ markt heeft Funke een aantal antennes ontwikkelt die het mogelijk maakt om aan boord comfortabel van digitale tv te genieten. De outdoor antennes zijn robuust, weer- en UV bestendig.

TV antenne vrij van 4G/LTE interferentie
Door het uitrollen van 4G-datanetwerken en het toenemend gebruik daarvan, is de kans groot dat digitenne gebruikers last gaan krijgen van storingen op tv. Dit komt omdat de draadloze data rond dezelfde bandbreedte wordt verstuurd als het draadloze tv-signaal. Het gevolg is een bevroren en/of blokkerig beeld. (zie foto hieronder).

Blokkerig TV beeldBlokkerig TV beeld

Blokvrij TV beeldBlokvrij TV beeld

Deze interferentie van het 4G / LTE signaal kan opgelost worden door een blokkering - of bij voorkeur het helemaal niet meer kunnen ontvangen - van het signaal. Funke heeft hiervoor een nieuwe antenne ontwikkelt die vrij is van deze 4G / LTE interferentie. Daar waar het tv signaal stopt (790 Mhz) (zie onderstaand kader) kapt de nieuwe FUNKE antenne DSC550 4G LTE het signaal af. De toepassing van een 4G LTE interference free antenne of filter is de enige manier om het tv-signaal te beschermen tegen deze continue verstoring.

4G/LTE interferentie4G/LTE interferentie

Funke DSC550 4G LTE
De Funke DSC550 4G LTE indoor / outdoor antenne is klaar voor de toekomst en biedt een unieke technische oplossing voor het tv-signaal dat vrij is van 4G LTE interferentie. De antenne is speciaal ontworpen voor locaties met beperkte ontvangst. Het model is voorzien van een aantrekkelijk en ultraslank design en is zeer duurzaam. Dankzij de meegeleverde beugel is de antenne eenvoudig te monteren aan boord van het schip. Adviesverkoop Euro 39.90

Belship is officieel dealer geworden van de bekende Funke antennes.

www.funke.nl

Auteur

  • admin

Comments