MYS Total Yacht Care organiseert informatieve dag met lezingen en workshops

MYS Total Yacht CareTotal Yacht Care organiseert traditie getrouw aan het begin van het nieuwe jaar de MYS Snertdag; een informatieve dag met lezingen, workshops en presentaties van toeleveranciers. MYS staat voor klaar om alle vragen op het gebied van techniek, refit, schadeherstel etc. te beantwoorden op 11 januari in Medemblik.

Zo kunnen bezoekers tijdens de MYS Snertdag zien wat de mogelijkheden zijn voor interieurbouw, er is een opengewerkte motor te bezichtigen en er vindt een demonstratie plaats van vacuüm injectie met polyester hars. Ook kunnen ideeën voor poetswerk, spuitwerk en antifouling worden doorgenomen zodat uw schip er weer als nieuw uit ziet en goed uitgerust aan het nieuwe seizoen kan beginnen.

Bovendien is het mogelijk een bezoek te brengen aan de werf van Contest Yachts. En natuurlijk ontbreekt de erwtensoep niet.

Zaterdag 11 januari bent u vanaf 09:30 uur van harte welkom bij MYS, Overleek 7 in Medemblik.

MYS verzoekt u vriendelijk een mail te sturen naar info@mys.nl om u aan te melden voor de MYS SNERTDAG onder vermelding van uw naam en het aantal personen. MYS verneemt graag of u een rondleiding wilt bijwonen en zo ja, op welk tijdstip zodat er rekening gehouden kan worden met de grootte van de groepen. Kinderen zijn welkom!

Het programma:

Lezingen*
10:30 – 11:00 uur Materiaal en trim van zeilen, door UK de Vries Sails
11:30 – 12:00 uur De weg naar Tokio, de Olympische spelen 2020, door Floris
van der Werken
13:00 – 14:00 uur Fluisterstille stroom aan boord, door Whisperpower
14:00 – 15:00 uur            America’s Cup jurylid Josje Dominicus vertelt over de Cup

*wijzigingen voorbehouden
Tijdens de Snertdag staat o.a. Holland Nautic voor u klaar om al uw vragen over navigatie apparatuur te beantwoorden. Zij geven u vrijblijvend een health check voor uw bestaande navigatie apparatuur. Hiervoor kunt u een afspraak maken door een mail te sturen naar info@mys.nl.

Rondleidingen Contest Yachts
10:00 uur – 11:30 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts
12:30 uur – 14:00 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts
14:30 uur – 16:00 uur            rondleiding over de werf van Contest Yachts

Toeleveranciers die aanwezig zullen zijn, zijn Rake Rigging, North Sails, Ray Marine, Mastervolt, WhisperPower, De Vries UK Sails en Holland Nautic.

Auteur

  • admin

Comments