Bestevaer 55ST op Hanseboot

Bestevaer 55STZoals elk jaar is KM Yachtbuilders dit jaar weer te vinden op de Internationale Bootsmesse Hanseboot oftewel Hanseboot! De Bestevaer 55ST 'Morning Haze' zal voor u te bezichtigen zijn. KM Yachtbuilders zit niet in de hallen, maar in de gezellige City Sporthafen aan de Elbe.

De Bestevaer 55ST 'Morning Haze' heeft een ongeschilderde aluminium romp met een witte geschildere opbouw en pilot house. De mast is van carbon en de aluminium Park Avenue giek is door onszelf gebouwd. Dit type schip heeft een flush deck, en dankzij haar lift kiel kan ze ook in ondiepere havens terecht. De kuip is diep en beschut en is met teak belegd.

Haar pilot house is erg ruim en heeft aan beide zijden een zitbank. Aan de tafel kan gezellig worden ontbeten of een drankje gedronken worden.
De voorhut is de eigenaarshut, en naast de lift kiel is het stapelbed te vinden. Achterin is nog een gasten hut. Twee natte cellen zorgen voor privacy voor de eigenaar en gasten.
Kom gerust aan boord een kijkje nemen als uw nieuwsgierig bent geworden!

U vindt ons in the CITY SPORTHAFEN en niet in de beurshallen zelf. Als u vanaf de Messe de U-bahn neemt en uitstapt bij halte 'Baumwall' dan kunt u langs het water naar de haven lopen (ca. 2 min). Kijkt u uit naar het rode 'Fuerschiff' welke in dezelfde haven ligt. Klik hier voor Google Maps.

De 'Morning Haze' is zonder afspraak te bezichtigen. Maar we stellen het zeker op prijs als u ons van te voren op de hoogte stelt van uw bezoek. Dat kan via een mailtje naar info@kmy.nl of bel met (0515) 233 000.

Naast onze Bestevaer kunt u ook o.a. de zeiljachten van Oyster Marine, Contest en Moody Yachts bezichtigen.

Auteur

  • admin

Comments