International introduceert 3 nieuwe antifoulings in Nederland

International antifoulingTijdens METS 2014 introduceert AkzoNobel Yacht Coatings vol trots drie nieuwe International antifoulings specifiek voor de Nederlandse markt. De nieuwe producten zijn gebaseerd op de International® technologie die al vele jaren zijn waarde heeft bewezen. Met deze drie nieuwe producten in ons assortiment bieden wij een uitgebreide antifouling range waaruit de klant de antifouling kan kiezen die aansluit bij zijn wensen.

Micron PLUS
Micron PLUS is geformuleerd om één jaar bescherming te bieden tegen aangroei voor zowel motor- en zeilboten. Geschikt voor alle ondergronden, inclusief aluminium, voor gebruik in zoet, brak/zout water. De Micron technologie zorgt voor een gecontroleerde polijstende werking van de antifouling. Minimaliseert de laagdikte opbouw en maximaliseert de brandstof efficiency. Micron Plus is verkrijgbaar in vijf heldere kleuren, inclusief wit, voor een mooie uitstraling van uw boot.

Interspeed Extra
Interspeed Extra is uitermate geschikt voor wedstrijdboten of voor de booteigenaren die een harde antifouling met een seizoenlang bescherming onder hun boot prefereren. Interspeed Extra is een harde, schrobbare antifouling, kan aangebracht worden op alle ondergronden en is geschikt om te polijsten voor het verkrijgen van een gladde eindlaag. Voor een maximale prestatie van uw boot op het water en een seizoenlange bescherming tegen aangroei in zoet, brak/zout water. Interspeed Extra is verkrijgbaar in vier helder kleuren.

Cruiser One
Cruiser One is een traditionele en koperhoudende antifouling; geschikt voor gebruik op polyester (gelcoat), hout en staal. Één laag Cruiser One biedt een seizoenlang betrouwbare bescherming in zoet en brak water. Cruiser One – slechts 1 laag aanbrengen. Dit bespaart tijd, moeite en geld!

Auteur

  • admin

Comments