DrSails een unieke flexibele epoxy lijm

DrSailsDrSails is een innoverende 2-componenten lijm die al na 20 minuten te belasten is. DrSails is te gebruiken voor het verlijmen van o.a. polyester, hout, RVS, aluminium, carbon en zelfs zeildoek. Vocht is geen probleem, het is zelfs onder water aan te brengen!

Doordat DrSails flexibel blijft is het zeer bestendig tegen schokbelasting. Een mooi voorbeeld van de flexibiliteit is dat het ook wordt gebruikt voor het repareren van zeilen. Het mixen van de 2 componenten gaat automatisch door de spuitmonden met een interne mixer. Zelf mixen is hierdoor niet meer nodig, en daarnaast werken de spuitmonden ook nog eens zeer nauwkeurig wat voorkomt dat de lijm overal in de boot is terug te vinden.

DrSails is ontwikkeld door het Spaanse Sailing Technologies. Zij zijn een innoverend bedrijf dat oplossingen ontwikkelt voor watersporters. Een intensief ontwikkelingsprogramma van 3 jaar en diverse testen bij offshore wedstrijdteams heeft geresulteerd in een perfect product welke eigenlijk onmisbaar is aan boord voor spoed- en permanente reparaties.

Dr.Sails is leverancier van alle Volvo Ocean schepen, en wordt al veel gebruikt voor diverse reparaties, inclusief reparaties aan de zeilen.
Tijdens de METS is DrSails beloond met een METS Dame Award special mention.

DrSails wordt geïmporteerd door More Marine bv.

Auteur

  • admin

Comments