Goed verlichte steigers in donkere dagen

Goed verlichte steigersOok in de donkere dagen kan het op Sixhaven vlakbij hartje Amsterdam druk zijn. Goede verlichting van de steigers is dus essentieel. Daarom werd deze stroomdistributiekast door Seijsener van een lage verlichtingsstrip voorzien, net als het KING 2 liggende armatuur. Een prima uitgelichte, comfortabel beloopbare steiger is het resultaat.

Seijsener Rekreatietechniek heeft als dé jachthavenspecialist het belang van een goede verlichting altijd in het oog gehouden. De LED-techniek maakt het mogelijk verlichting te realiseren op plekken waar dat vroeger onmogelijk was, zoals met de compacte strip onder de KRS-distributiekast.

Een andere recente mogelijkheid is de Sunled oriëntatie verlichting voor midden in het steigerlooppad. Kwalitatief hoogwaardige componenten zorgen voor een lange brandduur, ook na korte winterdagen. Door middel van een lenzensysteem wordt het licht optimaal verspreid en van alle kanten goed waargenomen.

sunled oriëntatieverlichting in steigerdek

Daarbij kan Seijsener voor iedere klant een oplossing op maat realiseren, want geen jachthaven is gelijk aan een ander. De verlichting van de Sixhaven, na overleg met de klant ontwikkeld, is hiervan een goed voorbeeld.

Labels

Auteur

  • admin

Comments