Thuraya XT-LITE: Nieuwe satelliettelefoon

Thuraya XT-LITEThuraya introduceert een nieuwe satelliettelefoon voor de niet-zakelijke gebruiker; de Thuraya XT-LITE. Met de Thuraya XT-LITE kan je bellen en sms’en via de satellieten van Thuraya, die zich bevinden boven ruim 160 landen in Europa, Afria, Azie en Australie. Met de nieuwe Thuraya XT-LITE kunnen mensen die reizen naar gebieden die buiten GSM dekking vallen nu tegen een heel betaalbare aanschafprijs zorgen dat ze altijd contact kunnen houden met het thuisfront. Ideaal voor zeezeilers.

"Met de Thuraya XT-LITE stappen we van het idee af dat satelliet telefonie alleen bedoeld is voor bedrijven en overheid. Met de toevoeging van de Thuraya XT-LITE lanceert Thuraya een duale telefoon strategie waarbij het bestaande vlaggenschip-product, de Thuraya XT voor de professionele gebruikers en de Thuraya XT-LITE voor de niet-zakelijke gebruikers naast elkaar worden aangeboden", vertelt Alexander Lachner, senior product manager van Thuraya.

De Thuraya XT-LITE satelliettelefoon is per vandaag direct uit voorraad beschikbaar bij Xtreme Districts.

Prijs: €544,50 incl. 21% BTW

Dekkingsgebied van de Thuraya XT-LITE:
Thuraya XT-LITE coverage

Auteur

  • admin

Comments