Mercury Marine giet 2,5 miljoenste schroef

Mercury Marine giet 2,5 miljoenste schroefIn december 2014 viert Mercury Marine het gieten van zijn 2.500.000ste roestvrijstalen schroef in Fond du Lac, Wisconsin. Tegelijkertijd viert Mercury het 40-jarige bestaan van zijn productiefabriek, waar de beste bootschroeven ter wereld worden geproduceerd. De fabriek opende haar deuren in 1974.

Mercury-schroeven zijn wereldwijd bekend voor het leveren van de beste prestaties in hun categorie qua snelheid, acceleratie en zuinig brandstofverbruik. De meest recente schroefinnovatie door Mercury is de zeer succesvolle en populaire Enertia ECO-schroef. Deze schroef is 10 procent zuiniger bij kruissnelheid, met behoud van uitzonderlijke prestaties en duurzaamheid.

"Dit is een opmerkelijke en belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Mercury," zei John Pfeifer, voorzitter van Mercury Marine. "We zijn toonaangevend in de schroefindustrie, omdat we de beste mensen, de beste ontwerpen en de beste materialen hebben. We zijn erg trots op de producten die afkomstig zijn van Mercury's schroevenfabriek."

De schroeven van Mercury worden ontworpen door een team van ingenieurs die samen meer dan 160 jaar ervaring in het ontwerpen van schroeven op hun conto hebben. Deze knowhow stelt Mercury in staat om schroeven te ontwerpen die jaren voorsprong hebben op de producten van de concurrentie.

Het gebruik van de juiste en best ontworpen schroef voor het leveren van ultieme prestaties is een van de belangrijkste factoren die de eigenaar van een boot kan overwegen. Het is ook een van de minst dure investeringen die booteigenaars moeten maken. Iedere boot vereist een specifiek schroeftype en -grootte als de boot op het hoogste niveau wil presteren. Mercury streeft ernaar om iedere eigenaar van een boot te helpen het meeste uit zijn motor en boot te halen. De tijd die u op het water doorbrengt, is waardevol. Onze schroeven bieden de best mogelijke vaarervaring.

De roestvrijstalen schroeven van Mercury zijn ontworpen voor buitenboordmotoren, met vermogens van 9,9 tot 350 pk, en alle hekaandrijvingsmotoren.

Auteur

  • admin

Comments