Blue Water App

Blue Water AppHet Nederlandse Blue Water App maakt het mogelijk om een ligplaats te reserveren bij havens. Vaarders kunnen hun volledige verblijf bij de ligplaats van tevoren regelen en betalen.

Chris Drent, oprichter van de Blue Water App: “Onze applicatie geeft antwoord op de vragen: bij welke havens kan ik terecht, is er plek, wat vind ik daar en voor welke prijs kan ik daar liggen? Dat doen we door de gebruiker de haven waar ze willen overnachten van tevoren te laten selecteren. Dit kan eventueel op de dag zelf, zodat er geen verplichtingen zijn en afgeweken kan worden van de initiële vaarroute. Daarbij weet de gebruiker ook zeker dat desbetreffende plek beschikbaar is en hij niet voor verrassingen komt te staan.”

Geen meldsteiger meer
De gebruiker kiest een haven en een ligplaats en reserveert deze. De havenmeester krijgt de reservering binnen en keurt hem vervolgens goed. Op de Blue Water App verschijnt een bevestiging, de ligplaats wordt in-app betaald en de ligplaats 100% gegarandeerd.
De grootte van de ligplaats is automatisch afgestemd op de afmetingen van het schip waarmee de reservering geboekt is.

De Blue Water App biedt ook inzicht in de lokale faciliteiten van de ligplaats. Zo wordt bijvoorbeeld getoond of er WiFi, walstroom en/of drinkwater voorhanden is. Daarbij maakt de app ook inzichtelijk welke nabij gelegen restaurants beschikbaar zijn en geeft de mogelijkheid hier reserveringen te maken.

Overige functionaliteiten
De Blue Water App heeft naast de reserveringssystemen, waar inmiddels een aantal havens bij aangesloten zijn, een aantal extra features ingebouwd. Zo is er voor de watersporter met een vaste ligplaats - in de jachthavens die aangesloten zijn bij Blue Water App - de mogelijkheid zich ‘Realtime’ af te melden. Tevens staan de ontwikkelingen van nieuwe mogelijkheden binnen de Blue Water App niet stil.

De app is geschikt voor zowel iOS als Android telefoons en tablets en wordt ondersteund in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Portugees en Spaans. Komende tijd wordt het aantal havens uitgebreid, waarbij ook over de grens.

De app is gratis te downloaden via www.bluewaterapp.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments